TRABZON ORTAHİSAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emrah Koşar, Süleyman Adıgüzel, Sezai Misir, Murat Eskicioğlu´un yanı sıra  tüm okul ve kurumu müdürleri hazır bulundu.
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Yılsonu Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürler Kurulu Toplantısı Kanuni Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse’nin başkanlığında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Emrah Koşar, Süleyman Adıgüzel, Sezai Mısır, Murat Eskicioğlu, Sezai Mısır’ın yanı sıra  tüm okul ve kurumu müdürleri hazır bulundu.

 

Mutlaka TÜBİTAK Projesi Yapalım.

Müdürler toplantısında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortahisar’da 170 okuldan  32 adet Tübitak 4006 projesi yazıldı. Bu rakam çok az. Tubitak projelerinde en az 3-5 bin TL okullarımıza kalıyor. Her okulun projesi kapsamında 120 projemiz var, bu sevindirici bir durum. En yakın ilçemize iki kat fark attık. Mutlaka Tübitak projesi yapmalıyız.”dedi.  2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulların yaşayacağı en önemli problemin öğrenci kayıtları olduğuna dikkat çeken Müdür Şükür Köse, “Bu konuda tavrımız nettir. Söz konusu kayıtlarda izlenecek yöntemlerle ilgili işinizi kolaylaştırma adına önümüzdeki günlerde Kaymakam Beyin oluru ile sizlere yazı yazacağız. Diğer konularla alakalı şube müdürlerimiz sizlere ayrıntılı bilgi sundu.”  Dedi. Müdür Şükür Köse, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının kazasız olaysız geride kaldığını belirterek, tüm okul müdürlerine gayretlerinden dolayı teşekkür ederek güzel bir tatil geçirmelerini diledi. 

Şube Müdürleri Önemli Uyarılarda Bulundu.

Hayat boyu Öğrenme ve Temel Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Emrah Koşar, “Ortahisar ilçemizde toplam 78 öğrencimiz sürekli devamsız bunlardan 36 tanesi yabancı uyruklu 42 tanesi de Türk uyruklu. Devamsız öğrencilerle ilgili bizim okullarımızın yapması gereken bize intikal ettirmeleri. Öncelikle rehber öğretmeni ve sınıf öğretmeniyle çocuk neden gelmiyor değerlendirmesi yapmak gerekiyor. Aydınlık evler ve Çukurçayır tarafında da çalışmalarımız olacak. Ortahisar’daki yoğunluğu kaldıracağız.2017-2018 Eğitim Öğretim yılında yapmış olduğunuz bütün emeklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Mesleki Eğitim Teşvik Edin.

Destek Hizmetleri-Taşıma ve Mesleki Teknik Eğitimden sorumlu Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel: ”Saygıdeğer Müdürüm çok değerli arkadaşlarım. Kazasız belasız bir yıl geçirdik çok şükür her zaman biz de kendi bölümlerimizde uzlaşmaya açığız. Önümüzdeki ayın 6sında ilköğretim taşıma 12 sinde yemek ihalesini yapacağız. Özel eğitimle alakalı formları göndermeyi unutmayalım. 2 yıl üst üste kalmış öğrencilerimizi mesleki eğitime teşvik edin.” dedi.

Özel Eğitim ve Rehberlik ile Ortaöğretimden sorumlu Şube Müdürü Sezai Mısır, “özel eğitimde bilsem öğrencilerinin kayıt bilgileri olsun. Orta öğretimde yabancı uyruklu öğrenciler komisyonla yerleştiriliyor. Yerleştirme kararı olmadan okula öğrenci almayın. Size de gönderdiğimiz komisyon kararlarını zamanında işlemenizi rica ediyorum. Spor lisesi Temmuz’da sınavla öğrenci alıyor fakat 8. Sınıfı bitirmiş olması gerekiyor.” dedi.

Kıdem Tazminatlarını Ödeyin.

Destek Hizmetleri, İnşaat Emlak’tan sorumlu Şube Müdürü Cemil Karakaş, “Okul aile birliklerindeki işçilerin kıdem tazminatlarını ödemek zorundasınız. Ders kitapları sisteme fazla giriliyor, yılbaşında eksik kitap çıkıyor. Depolarınızda kitap bekletmeyin. Yaklaşık 15-20 gün önce bir yazı yazdık, gönderdiğimiz yazıda kaç ton kitap olduğuna dair bilgiler var. O bilgileri doldurup bize gönderirseniz sıkıntı yaşamayız. Öğretmenlerin ücretsiz izne çıkma tarihlerini kontrol edip doğru tarihlerde yazalım. Bu yıl İŞKUR projesi ilçe Milli Eğitimle yapılacak.” dedi.

İnsan Kaynakları- Özlük-Hukuk işlerinden sorumlu Şube Müdürü Murat Eskicioğlu, “İnsan kaynakları denince atama –özlük-Hukuk işlemleri sorumlusu olarak buradayım. Özlük bölümündeki işleri zamanında yapmanızı rica ediyorum yoksa bunun cezaları var. Aynı zamanda okulunda fazla müdür yardımcısı olanlar yazışma işlerinde de görevlendirilsinler.” dedi.

14-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-201814-06-2018 

Ortahisar Kaymakamlığı Binası. Pazarkapı Mahallesi. Kahramanmaraş Cad. No 100 Kat2 Ortahisar/TRABZON - 0 462 202 04 04 202 04 05 202 04 06

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.